Service en onderhoud

Onderhoud is een vereiste

Hoewel het systeem eenvoudig is, haalt u met een airco wel een stuk hoogwaardige apparatuur in huis. De juiste afstelling en regelmatig onderhoud is nodig om een gering energieverbruik en optimale koeling te kunnen garanderen. Bij apparaten met meer dan 3 kg koudemiddel is dit zelfs verplicht. Het is dan ook raadzaam om bij aankoop direct een onderhoudscontract af te sluiten.

Diensten

1.
AIRCONDITIONING

Air- conditioning maakt in Nederland een enorme opmars. De zomers zijn warmer en onze huizen steeds beter geïsoleerd. Ook de grote hoeveelheid elektrische apparatuur beïnvloedt ons woonklimaat. Steeds meer particulieren en bedrijven kiezen daarom voor airconditioning.

2.
VENTILATIE

Om comfortabel en gezond te leven heeft een mens 20 kubieke meter verse lucht per uur nodig. Wanneer je woning niet voldoende lucht ventileert zal je dus steeds opnieuw dezelfde, vuile lucht inademen.

3.
WTW

Een Warmte Terug Win installatie zorgt voor behaaglijke warmte in uw woning en zorgt voor goede ventilatie en een frisse woning.

4.
KOELING

Voor een horecaonderneming is het belangrijk om over een goed koelingssysteem te beschikken. Immers, een goede hygiëne is van groot belang.

Storing? Bel 075 635 42 73

Frijns Airconditioning is erkend STEK-installateur en heeft ervaring met diverse systemen. Of we een airconditioning nu zelf geplaatst hebben of niet, we helpen u graag. In geval van storing zijn onze eigen vakmensen snel ter plekke.